За Нас

Международен Образователен Бизнес Център

сграда

Обща площ на сградата е над 3000 кв. м. Центърът се помещава в модерна, красива и функционална обществено-административна сграда. Разположението е отлично – на кръстовището на ул. „Дунав“ и ул. „Пейо Яворов“ в идеалния център на гр. Гоце Делчев. Сградата се отличава с разчупен и привличащ окото дизайн, под формата на петоъгълник и е разположена на 2 етажа. На първия етаж, който е с обща площ от 1325 кв. м. ще откриете Център за образование и обучение - на ваше разположение са 8 модерно оборудвани зали с различна големина, библиотека, медиатека, просторни фоайета, административна част и преподавателски кабинети.

МОБЦ

На партерния етаж ще откриете богато офис простанство с обособени помещения, чиято цел е да бъдат функционално свързани с основната дейност на М О Б Ц. Ако търсите да наемете офис пространство, имате нужда от виртуален офис/адрес или искате да отворите и развивате кафе, сладкарница с приятна атмосфера, медицински център, фитнес, рекламна агенция или фотостудио, книжарница, копирен център, офис на банков клон или някаква друга дейност – заповядяйте при нас! Желаещите да се включат в нашия бизнес кръг от партньори с тези дейности или подобни такива, могат да се свържат с нас за повече информация.

среда

МОБЦ е единственият в България, който предлага уникална арт среда за бизнес развитие, предоставяйки възможности на старт ъп компании за гъвкаво работно пространство, както и на утвърдили се бизнеси на пазара. Арт средата стимулира креативността и развива въображението. МОБЦ подпомага развитието на бизнеса чрез организиране на семинари, тренинги, обучения и събития от различен тип.

Целта е ясна - обединяване на бизнес и образование


Warning: file_get_contents(): https:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /home/leadered/public_html/iebc.bg/instagram.php on line 13

Warning: file_get_contents(https://api.instagram.com/v1/users/3048593370/media/recent/?access_token=3048593370.c21883c.fc774eca665844ef960907f1eb740577&count=12): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/leadered/public_html/iebc.bg/instagram.php on line 13

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/leadered/public_html/iebc.bg/instagram.php on line 17

Не се колебайте – нека се развиваме и правим заедно бизнес!

Комплексният проект на сградата бе изработен от SF Design